Lista de produse dupa marca Te Wa Wines

TE WA Wines – În limba poporului Māori, TeWā este forma simplă a mesajului profund „Timpul va spune”. Oamenii care au fondat brandul TeWā au parcurs un drum lung pentru a căpăta experiență și a acumula cunoștințe în domeniul vinificației.

TE WA – din Maori ”timpul va spune”, reprezintă fructul colaborării dintre două femei entuziaste, care au îndrăznit să viseze la cele mai bune vinuri în ediție limitată de care este în stare terroir-ul moldovenesc. 

După ce au cutreierat lumea din Napa Valley până în Noua Zeelandă în căutarea celor mai bune experiențe vinicole, ele s-au ambiționat să facă, în Moldova, propriul vin care le-ar trezi fiori de plăcere. 

Inspirat de plăcerea explorărilor și pasiunea pentru marile vinuri, TE WA este un vin ce reprezintă expresia pură a elementelor naturii: Iarna – regenerare, Primăvara – renaștere, Vara – bucuria absolută și Toamna – belșugul. 

În inima vinurilor TE WA stă dragostea pentru natură și experiențele hedoniste ce nu pot fi cumpărate, ca de exemplu, libertatea de a savura ore bune un peisaj superb sau armonia trăirii plăcerilor simple inspirate de natură. 

Vinurile TE WA povestesc despre legătura noastră cu pământul și forțele naturii, oferind o experiență nouă, rustică, luxuriantă, dacă vreți. TE WA este despre trăirea unei aventuri urmându-ți propria cale și savurând plăcerile simple ale vieții. Și ”timpul va spune” ce va urma.

Stamati 

Urmând ideea naturii, fiecare dintre etichetele noastre are o poveste de spus prin fotografiile superbe realizate de talentatul designer și fotograf Mihai Stamati. Lentila aparatului său a reușit să imortalizeze momente de o naivă autenticitate ale vieții de la sat, reprezentând însăși chintesența poporului moldovenesc: legătura sa cu pământul, natura și bogățiile sale.

Prima colectie

Prima colecție TE WA întruchipează frumos pasiunea și caracterele fondatoarelor sale – Ella și Olga. E îndrăzneață, ambițioasă și puternică. 7 vinuri, 3 albe și 4 roșii, vor să te cucerească instant și iremediabil, iar de acest lucru ”vinovat” se face vinificatorul Vadim Mihailov, care a reușit să creeze o alchimie dintre potențialul spectaculos al terroir-ului moldovenesc și experiența sa inedită de vinificație în Noua Zeelandă. Toate în ediție limitată, vinurile acestei colecții și-au propus să se facă auzite, vorbite, dar mai ales savurate de la necunoscători până la cei mai alintați hedoniști

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)