SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

TE WA Wines Cabernet Sauvignon, Saperavi & Merlot

Produse

Cantitate

Pret vin

125,00 RON

Transport gratuit în București

DescriereAcest trio este reprezentat în mare parte de faimosul „red”, Cabernet Sauvignon, cu o proporție de 50%. Completează această listă mai marele „velvet”, adică Merlot – 30%. Magnificul soi georgian Saperavi încoronează opera chiar dacă contribuțiile sale nu sunt atât de mari, doar 20%. 

O culoare de un roșu rubiniu intens cu ușoare reflexii violacee. Olfactiv, vinul dezvoltă arome savuroase de ciocolată și cafea, cu câteva urme discrete de fructe roșii coapte. Notele condimentate se lasă a fi cucerite cu ușurință. Un gust plin și elegant. O structură echilibrată și fructată, cu tente condimentate. O armonie dintre aciditatea medie și nivelul de alcool de 13,5%. Ca o atingere delicată, taninurile îmblânzite învăluie bolta palatină cu tandrețe. Un postgust desăvârșit. 

Un vin nobil care își are începutul pe colinele din sud-estul Republicii Moldova, acolo unde strugurii sunt alintați de razele soarelui și de brizele venite din larg. Strugurii ajunși la maturitatea lor deplină au fost culeși cu grijă, manual, în lădițe. 

Maturat timp de 24 de luni în baric francez și românesc, cu o proporție de 75% și 25%.

Gastronomiecarne la grătar, brânzeturi maturate, fructe uscate, nuci, platou de charcuterie. 

Caracteristicile vinului

An recoltă
2019
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon, Merlot, Saperavi
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova