SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

Te Wa Fetească Regală 2022

Produse

Cantitate

Pret vin

81,00 RON

Transport gratuit în București

DescriereO Fetească Regală atipică, creată într-un stil out-of-the-box care a reușit să cucerească noi și noi admiratori. 

Roba sa de un galben pai denotă un caracter proaspăt, vivace. Nasul este plin de frcte cu miez alb, cum ar perelele și merele dulci. Evident, nu pot lipsi din această paletă de arome florile albe: flori de soc și flori de salcâm. O structură elegantă cu aciditate medie bine integrată cu nivelul de alcool de 13%. Un postgust delicat cu impulsuri vibrante.  

GastronomieBrânzeturi proaspete sau maturate până la 3 luni. Pâine cu ulei de măsline sau pâine prăjită cu unt, pește la grătar, paste în stil mediteranean.  

Caracteristicile vinului

An recoltă
2022
Culoare
Alb
Tip
Sec
Țara
Republica Moldova
Nivel alcool
13%