SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

Te Wa Chardonnay 2022

Produse

Cantitate

Pret vin

81,00 RON

Transport gratuit în București

DescriereUn Chardonnay care reflectă caracterul deosebit al terroir-ului din regiunea sud-estică a Moldovei. Vinul cucerește prin culoarea sa de un galben mai intens cu reflexii ușor strălucitoare. Vinul dezvoltă arome de unt și brioșe. Acestea sunt combinate grațios cu note subtile, florale, de citrice și fructe cu miez galben.  De asemenea, se fac simțite și câteva note dulci, discrete, de miere.

Gustul oferă o senzație onctuasă și delicată. Un caracter elegant și echilibrat. Un gust blând cu un postgust plăcut, fin și savuros.

GastronomieCarne albă, dar cu puțină grăsime; pâine cu ulei de măsline; pâine aerată cu branzeturi cremoase, pește.

Detalii despre fermentare 

Inițial, drept primă etapă, strugurii după ce au fost culeși cu grijă, aceștia au fost prerăciți până la temperatura de zero grade celsius și încărcați în direct în presă. Pentru o presare mult mai delicată strugurii nu au fost desciorchinați. La acestă etapă de obținere a mustului se încearcă minimizarea intervenției tehnologice și umane.

Mustul a fermentat în vase din inox, la temperaturi sub 12゜C – 13゜C, cu levuri indigene și selective pentru a oferi o complexitate a aromelor specifice regiunii sudice din Moldova. Alte detalii tehnice - fermentare malolactică parțială.

Aproape 83% din vin a fost maturat în vase din inox timp de 6 luni. În toată această perioadă, vinul a fost în contact cu sedimentul de drojdie fin, aplicându-se metoda de batonnage care oferă vinului o textură cremoasă.

17%  din vin a fost maturat pentru o perioadă de 5 luni în butoi de stejar francez de a doua folosință/turnare, fără fermentarea malolactică.

Caracteristicile vinului

An recoltă
2022
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova
Nivel alcool
13,5%