SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

Equinox 5 Elemente 2019 Shiraz, Rara Neagră, Carménère, Malbec, Merlot

Produse

Cantitate

Pret vin

150,00 RON

Transport gratuit în București

Recolta 5 Elemente, 2019, eticheta bordeaux reprezintă o ediție diferită față de combinațiile anterioare ale edițiilor cu care ne-am obișnuit. Vinul a fost maturat timp de 16 luni în baricuri de stejar. S-au produs 2000 de sticle.

Cupajul din această ediție este creat din următoarele soiuri:

Shiraz, în capul listei cu 30%. Ceva neobișnuit față de anii precedenți în care domina fie Cabernet Sauvignon fie Merlot. Shiraz este un soi destul de corpolent și echilibrat. E singurul soi roșu care suportă în cupaje mai multe soiuri, până la 13 soiuri într-un singur cupaj. Acesta este definit de un caracter impresionant, condimentat, picant.

Rară Neagră 23% - aici soiul românesc oferă o senzație de catifelat, în perfectă armonie cu bărbătosul Shiraz.

Carménère 19%– rolul său este de a oferi vinului mai mult fruct și taninuri moi. De asemenea, acesta oferă senzații răcoroase, de mentă verde.

Malbec 18% - un soi robust, corpolent care oferă caracter și un echilibru în ceea ce privește aciditatea.

Merlot 10% - cel mai mai diplomat soi care împacă orice pretențios. Catifelat și elegant.

5 Elemente 2019, eticheta bordeaux, vinul impresionează prin caracterul său plin, impresionant cu robă de un roșu rubiniu intens. Nasul cucerește prin note de fructe negre dulci, cafea, ciocolată, piper negru măcinat și lemn dulce. Structură plină, echilibrată, armonios combinată cu  nivelul de alcool de 14% și aciditate medie. Un final lung, fructat și condimentat.

 

Caracteristicile vinului

An recoltă
2019
Culoare
Roșu
Soi
Shiraz, Rara Neagră, Carménère, Malbec, Merlot
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Podgorii
Colinele Olănești
Producător
Crama Domnească