SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

Sintagma Equinox 2017

Produse

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 18.

Pret vin

205,00 RON

Transport gratuit în București

Descriere: Sintagma de la Equinox - Premium wine. Cupaj roșu sec, produs într-o cantitate foarte mică - doar 700 de sticle. Acestea fiind împărțite pentru cele 7 pieți din Europa și Asia. În România au ajuns 68 de sticle. 

Un cupaj creat în proporție de 50% la 50% dintre Cabernet Sauvignon și Rară Neagră. Vinul a fost maturat timp de 18 luni în butoaie noi. 

O culoare atrăgătoare asemnea unei rodii coapte, nasul este dominat de fructe negre dulci, acompaniate de note fine de vanilie. Structură complexă, elegată, echilibrată. Un final memorabil, de lungime lungă. 

În condiții optime de păstrare, acest vin poate îmbătrâni frumos. Chiar și după 15 ani de păstrare, Sintagma de la Equinox, poate cuceri prin gustul său elegant. 

Remarcă! Un cadou de zile mari. 

Atenție! Au rămas câteva sticle de Sintagma!!! Sticlele le găsiți la partenerii noștrii : Casa de Vinuri Timișoara și Hora Wine Iași.

Temperatura de servire: 16-18 °C

Gastronomie: Delicii din carne, charcuterie, platouri cu brânzeturi fine și carne uscată, tapas, etc.

Caracteristicile vinului

An recoltă
2017
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon, Rară Neagră
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova
Podgorii
Colinele Olănești
Nivel alcool
14,5%
Producător
Crama Domnească