• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

Sintagma Equinox 2017

Produse

Cantitate

Pret vin

200,00 RON

Transport gratuit în București

Sintagma de la Equinox, un cupaj roșu sec, produs într-o cantitate foarte limitată -doar 700 de sticle. Acestea fiind împărțite pentru cele 7 pieți din Europa și Asia. În România au ajuns 68 de sticle. 

Un cupaj creat în proporție de 50% la 50% Cabernet Sauvignon și Rară Neagră. Vinul a fost maturat timp de 18 luni în butoaie noi. 

O culoare atrăgătoare asemnea unei rodii coapte, nasul este dominat de fructe negre dulci, acompaniate de note fine de vanilie. Structură complexă, elegată, moale, echilibrată. Un final memorabil, de lungime lungă. 

În condiții optime de păstrare, acest vin poate îmbătrâni frumos. Chiar și după 10 ani de păstrare, Sintagma de la Equinox, poate cuceri prin gustul său elegant. 

Un cadou de zile mari. 

Caracteristicile vinului

An recolta
2017
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon, Rară Neagră
Tip
Sec