SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

Echinoctius 2017 vin roșu sec premium

Produse

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 12.

Pret vin

230,00 RON

Transport gratuit în București

Descriere: Cupaj roșu sec, Cabernet Sauvignon 72%, Rară Neagră 18%, Merlot 10%. Cantitate produsă - 2050. În Romania au ajuns doar 48 de sticle. O culoare atrăgătoare de un rubiniu intens cu reflexii închise. Arome de fructe negre coapte, cireșe amare și prune confiate, dublate fin de note delicate de cafea. O structură fină, echilibrată și elegantă. Un gust memorabil! Un postgust lung, condimentat. Impresionant! Vinul a fost maturat timp de 30 de luni în baricuri de stejar. 

Temperatura de servire: 16-18 °C

Gastronomie: Charcuterie sau platou cu brânzeturi maturate fine. De exemplu, Cheddar, cașcaval maturat în vin, Gouda. Platouri cu mezeluri și prosciutto și jamon. Carne de vânat, carne de miel, vită, rață și porc. 

Caracteristicile vinului

An recoltă
2017
Culoare
Roșu
Soi
Cabernet Sauvignon, Merlot, Rara Neagră
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova
Podgorii
Colinele Olănești
Nivel alcool
14,8%
Producător
Crama Domnească