SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

5 Elemente Orange 2021

Produse

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 6.

Pret vin

110,00 RON

Transport gratuit în București

Vinul Orange este un vin alb, doar că metoda de producere a acestuia este diferită. Să zicem că e un vin alb produs asemenea unui vin roșu. Arome ale vinului orange: fructe uscate, miere, alune, flori uscate, rădăcini de ginseng, ceai verde chiar și cardamon.

Asociere culinară: Orange wine se potrivește perfect nu numai cu gustări din gastronomia georgiană. Datorită ph neutru acesta se potrivește cu absolut orice mâncare. Din gastronomia georgiană, personal am combinat vinul orange cu khachapuri. A fost fantastic! De asemenea, puteți combina vinul orange cu mâncăruri asiatice care să includă și orezul. Gastronomia libaneză poate fi inclusă ca fiind un partener reușit pentru orage wine, mai ales dacă vă place humusul.

5 Elemente Orange 2019 este compus din următoarele soiuri:

- Feteasca Albă 50%,Feteasca Regală 30%, Babeasca Gri 10%, Pinot Grigio 5% și Chardonnay 5%.

Caracteristicile vinului

An recoltă
2021
Culoare
Orange
Soi
Feteasca Albă, Feteasca Regală , Babeasca Gri, Pinot Grigio și Chardonnay.
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova
Podgorii
Colinele Olănești
Nivel alcool
12,5%
Producător
Crama Domnească