SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

5 Elemente Equinox 2018

Produse

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 3.

Pret vin

155,00 RON

Transport gratuit în București

Descriere: Cunoscătorii de vinuri bune apreciază vinurile Equinox.

5 Elemente a devenit simbolul vinului de cea mai bună calitate din Republica Moldova. 5 Elemente 2017 este un cupaj roșu creat din: 

- Merlot 23%

- Malbec 23%

- Rară Neagră 19%

- Carmenere 18%

- Shiraz 17%

De menționat că vinul a fost ținut la butoaie de stejar timp de 22 de luni. 

Un vin definit de note de fructe negre coapte, vanilie, scorțișoară și ciocolată amară. Un gust catifelat, mătăsos, cu fruct din plin. O structură echilibrată, elegantă cu un final bestial. Veți simți note de piper alb, dublate de un gust ușor condimentat. 

Remarcă! Un cadou minunat care va impresiona chiar și după ani de zile. Fiind considerat cel mai bun vin din Moldova, 5 Elemente roșu a fost vândut în 23 de zile de la listare! 

Temperatura de servire: 16-18 °C

Gastronomie: preparate din carne de vită, rață,miel, berbecuț, porc, mânzat, vânat. Charcuterie, tapas, platouri cu brânzeturi maturate, măsline, antipasto, platouri franceze, bucate tradiționale românești.

Caracteristicile vinului

An recoltă
2017
Culoare
Roșu
Soi
Merlot, Malbec, Rara Neagra, Carmenere, Shiraz
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova
Podgorii
Colinele Olănești
Nivel alcool
14%
Producător
Crama Domnească