• SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale
  • Diwine Project  SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii. Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.
  • Politică de retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul. Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât şi ambalajul.

3 Crai Equinox 2017

Produse

Cantitate

Pret vin

75,00 RON

Transport gratuit în București

TREI CRAI EQUINOX/ 3 Crai Equinox vin

Țara: Republica Moldova

Producător: CRAMA DOMNEACĂ

Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec

Tip: vin roșu sec

An Recoltă: 2015

Nivel Alcool: 14,3 %

Asociere culinară: preparate din carne de vită, rață, porc, mânzat.

Trei Crai Equinox - vin roșu sec. Caracterizat de o armonie bine modelată dintre aciditatea medie și nivelul de alcool puțin mai pronunțat.

Cei trei aliați implicați în acest joc, contribuie în a evidenția gustul de prune confiate, ușor condimentate. Datorită fructuozității lui Malbec și a corpului în forță a lui Cabernet Sauvignon, vinul fascinează prin trăsături impunătoare, ușor taninoase ce creează senzații de note vegetale. La randul lui, Merlot, mai stăpânit, elegant, bucura prin catifelarea sa și conferă postgustului impulsuri memorabile ale unor urme proaspete de prune confiate.

Trei Crai Equinox nu conține sulfiți!

Caracteristicile vinului

An recolta
2015
Culoare
Roșu
Soi
Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec
Tip
Sec