SC Diwine Project SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul de ordine: J40/3277/2016, CUI: 35753982 , prin site-ul oficial www.vinlavin.ro, prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea prevederilor legale

 

Diwine Project SRL foloseşte serviciile altor companii, precum cele pentru transport, cutii, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral tuturor firmelor partenere şi prestatoare de servicii.

 

Politică de retur Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Condiţiile de returnare a produselor implică obligaţiunea de a nu desface sau deteriora atât produsul cât

Rara Neagră 2019 Equinox vin roșu sec

Produse

Cantitate

Pret vin

125,00 RON

Transport gratuit în București

Atipică soiului. Mulți dintre noi ne-am obișnuit cu o Rară Neagră/ Băbească Neagră mai ușoară și catifelată. Însă de data aceasta, Rara Neagră a fost modelată după stilul specific al creatorului vinurilor Equinox.

Din recolta anului 2019 s-au obținut 5 butoaie/ barique de 225 l de Rară Neagră. Vinul din doar 3 butoaie a fost folosit pentru producerea vinului Equinox Rară Neagră 2019, echivalentul a 900 de sticle.

Destul de corpolentă, cu taninurile vii și un postgust fructat, condimentat și elegant. Aciditatea medie plăcut armonizată cu nivelul de alcool de 14,7%. Un final memorabil.

Caracteristicile vinului

An recoltă
2019
Culoare
Roșu
Soi
Rara Neagră
Tip
Sec
Regiune
Ștefan Vodă
Țara
Republica Moldova
Podgorii
Colinele Olănești
Nivel alcool
14,5%
Producător
Crama Domnească